Välmående

SNART SLÄPPS VÅR NYA HEMSIDA
HÅLL UTKIK! 

Träning

Vi här på MEJA Hälsoteam vill hjälpa dig att bli medveten om att du är den viktigaste personen i ditt eget liv! Att ingenting börjar med resultat, utan att allt börjar med dig från där du är här & nu. Vi vill erbjuda oss att hjälpa och motivera dig att hitta en inre och yttre balans i ditt liv, som på sikt är hållbar livet ut på alla plan. Läs mer om oss

gruppträning

GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder olika gruppträningspass med allt från fyspass till självförsvar.
Kolla in vårat
schema för aktuella pass och passbeskrivningar.

Meditation

Vi erbjuder meditation både indviduellt och i grupp. Läs mer om meditation och även om några av de vanligaste andningstekniker som används inom yogan.

Vi jobbar med en rad kompetenta samarbetspartners för att kunna ge dig bästa möjliga helhetsupplägg. Har du F-skatt och vill hyra in dig hos oss eller samarbeta med oss på något sätt kontakta oss.

Yoga

Vi är specialiserade på yoga och erbjuder en rad olika yogaformer. Kontakta oss gärna eller läs mer för att se vilken yogaform som passar dig allra bäst.

Personlig träning

Du är unik. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både fysiskt och mentalt. Vi vill helt enkelt ge dig personligare träning. Läs mer här eller kontakta Mikael så berättar han mer.

Med vår enade och breda kompetens skräddarsyr vi paket eller enstakta tillfällen för just ert företag eller förening. Kontakta oss gärna så får vi höra med er om vad just ni behöver!

Workshops

Vi arrangerar löpande workshops med allt från yoga & meditation till självförsvar. Klicka dig in här för att läsa mer om vad som är aktuellt just nu!

Yoga terapi

Under en Terapeutisk Session går vi gemensamt igenom din situation genom ett terapeutiskt samtal där vi utifrån ett medicinskt och holistiskt perspektiv försöker identifiera orsaker och samband till rådande obalanser. Läs mer här eller kontakta Jennifer.

mejasun solarium

Hos oss kan du även sola i våra toppmoderna drop-in solarium (både stå och ligg).
Du använder din mobil:
Ladda ner solappen i
appstore
Ladda ner solappen i Google play
Följ oss för uppdateringar & erbjudanden:
Facebook: 
MejaSun Linköping
Instagram: MejaSun Linköping

massage

Vi erbjuder massage lördagar, hos vår fina medarbetare Ann-Sofie Öman. Läs mer och kontakta henne här. Bokningar görs endast genom Ann-Sofie. Varmt välkommen!

AKTUELLT