OM OSS

Varmt välkommen till oss på vårt hälsocenter på Drottninggatan 36 i Linköping.

Vi är ett familjeägt företag med glimten i ögat. M*E*J*A står för initialerna på våra namn i familjen. Vi har hållit på med träning, hälsa och välmående under större delen av våra liv. Till oss kommer du som längtar till att landa ner och vara dig själv för en stund, få tillgång till det du behöver för kropp och sinne, samlat under ett och samma tak. Vår ambition - Din helhet.

Jennifer asklöf

Jennifer står för YIN-delen i företaget, den passiva, själsliga och lugna energin.
Hon är utbildad i alla 3 stegen inom MediYoga, instruktör, lärare och även MediYoga-terapeut. Jennifer är även lärare i Yinyoga och Restorative yoga. Vidare är hon Certifierad Hälsocoach vilket inkluderar Mindfulness & Meditationlärare, Qi-andnings Qigonglärare och Resan terapeut. Hon är även Diplomerad Livscoach och mycket mer. 

Under flera år har hon guidat bl a yogaklasser och klienter att tryggt landa ner i sin kropp, släppa stress, värk, inre och yttre krav och prestation. På de flesta av sina pass får du också njuta av gongens sköna toner som hjälper dig att slappna av och släppa taget om spänningar i kropp och sinne.

Läs mer om Jennifer och hennes övriga utbud på hennes sida
www.dittinreljus.com.

mikael asklöf

Mikael står för YANG-delen i företaget, den aktiva, fysiska och rörliga energin.
Han är personlig tränare och driver idag Linköping Sportkarate och har även varit en del av svenska landslagets ledning i många år och coachat framför allt ungdomar till framgång. Han är ofta inhyrd på olika karateföreningar runt om i Sverige som gästinstruktör och har även hjälpt handbolls- och fotbollslag med deras försäsongsträning.

Mikael har sysslat med träning större delen av sitt liv, med betoning på karate och styrketräning och är väl insatt inom det mesta som har med träning att göra och hur kroppen fungerar. Han har gått ett flertal ledarutbildningar såsom PT- och Fystränare vid Idrottslabbet och är även utbildad i kostlära.

VISION

Vår ambition och affärsidé är att hjälpa och motivera människor att hitta en inre och yttre balans i sitt liv, som på sikt är hållbar livet ut på alla plan.

Vi har hållit på med träning, hälsa och välmående över 30 år och gått flertalet gedigna utbildningar för egen utveckling, men också för att vi brinner för att hjälpa människor att få en djupare förståelse och kunskap om sig själva. Vi har själva genomgått en rad svårigheter i våra liv, såsom olycka, sorg, sjukdom, svår smärta och högt stresstempo och prestationskrav inom arbete och idrottsliv på elitnivå mm. Så med detta vet vi vad det innebär att göra en personlig utveckling inifrån och ut på alla plan, vilket gör oss fyllda av förståelse och ödmjukhet inför alla vi möter i vårt arbete.

Vi har förut jobbat var och en på sitt håll, Mikael med fysisk träning och Jennifer med mental och själslig hälsa. Men i takt med utvecklingen som har skett i samhället, där vi människor allt mer börjar få upp ögonen för, och söker hjälp med, att uppnå både inre och yttre hälsa och även prestera mentalt och själsligt alltmer i det vi gör, så har vårt arbete sammanflätats. För att vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda människor en helhetslösning, att skräddarsy den enskildes behov tillsammans, under ett och samma tak.
 
Så hur kan vi stå till tjänst?
Kontakta oss så kikar vi på dina behov och önskemål tillsammans.
 
 

Varmt välkommen till oss!
Det lilla hälsoföretaget med fin kvalitet och omsorg.