Samarbetspartners

KRISTIN MAGOUNAkis

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång och meditation med ljud i sina pass. Vill du lyssna på Kristin sök "Anadhjot" på Spotify.

Genom sin långa egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

Adam söderström

Adam är internationellt certifierad enligt Yoga Alliance vid Patanjali Yoga Foundation (RYT-500). Utöver daglig praktik har han också genomfört ett flertal yogautbildningar, bl a på Skandinavisk yoga och meditationsskola - en av Sveriges äldsta yogaskolor med över 50 års erfarenhet. Han har också rest runt i Indien och besökt några av de mest erkända skolorna för mer djupgående kunskap.

Adam brinner för det han gör och lägger stort fokus på att kroppen ska vara i rätt placering med både fysiska och verbala korrigeringar för en långsiktigt skadefri praktik. 

FLERA MEDARBETARE ÄR PÅ INGÅNG!