WORKSHOPS

workshop lördagen den12 februari

HATHA YOGA: kl. 10.30 - 12.00
MJUK KARATE 50+: kl. 10.30 - 11.30
YINYOGA: 12.30 - 13.45
Kostnad för workshop 100 kr. Välkommen att prova på! Anmälan krävs.
 
”I HATHA YOGA fokuserar man främst på att genom olika övningar nå full kontroll över kroppen, att skapa balans i kroppens "energisystem". Vi strävar efter att utveckla rörlighet, förbättra andningskapacitet och koncentration i ett lugnare tempo. Positionerna hålls då längre tid för mer djupgående effekt. Passar dig som vill ha en utmanande form av yoga. Både nybörjare och avancerade yogautövare är välkomna, Adam hjälper dig där du befinner dig just nu”.

”MJUK KARATE är både för dig som kanske har tränat någon form av kampsport tidigare eller för dig som aldrig provat på detta och är nyfiken på en annorlunda träningsform. Här erbjuder vi en rolig och allsidig träning för hela kroppen som baseras på att utveckla balans, koordination och samtidigt få energi och flöde i kroppen. Vi lär oss sparka och slå på mittsar i kombinationer och vi jobbar utifrån vår egen kapacitet. Vänder sig till damer och herrar som kommit upp lite i ålder”.
 
”YINYOGA passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt mot en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi samtidigt som sinnet lugnas. Yinyoga är även ett utmärkt komplement till annan fysisk träning och yoga”.

workshop

YOGA & GONGBAD VÅREN 2022
FLERA GONGBAD KOMMER ATT LÄGGAS UPP UNDER TERMINEN!

Tisdagen den 18 januari kl. 17.30 - 19.00. Inkl. mantrameditation fullmåne.
Tisdagen den 8 februari kl. 17.30 - 19.00. 
Fredagen den 18 mars kl. 17.00 - 18.30.

Kostnad: 250 kr/gongbad inkl. té och enkelt tilltugg. 

Anmälan via kontakt eller via sms. När du fått bekräftelse att plats finns betalar du senast en vecka innan det aktuella gongbadet du bokat dig på, till swish 1233172111 eller bankgiro 363 - 1512 (MJ Asklöf AB). Skriv "gongbad" och vilket "datum" det avser! 
Betalning = garanterad plats.

Är du kopplad till Actiway eller Wellnet och vill betala där igenom, kontakta oss.

Mer om gongbad under schema/passbeskrivningar.

VÄGLEDDA MEDITATIONER VÅREN 2022
FLERA Meditationer KOMMER ATT LÄGGAS UPP UNDER TERMINEN!

Tisdagen den 1 mars kl. 19.15 - 20.15. Meditation Inre Kraft & Styrka

Kostnad: 195 kr/meditation inkl. té och enkelt tilltugg.
 
Anmälan via mejl eller sms nedan. När du fått bekräftelse att plats finns betalar du senast en vecka innan den aktuella meditationen du bokat dig på, till swish 1233172111 eller bankgiro 363 - 1512 (MJ Asklöf AB). Skriv ”meditation” och vilket ”datum” den avser! Betalning = garanterad plats.

Är du kopplad till Actiway eller Wellnet och vill betala där igenom, kontakta oss.

Mer om hur meditationerna går till under schema/passbeskrivningar.