KLIENTBERÄTTELSER

”Jennifer är så lyhörd, inkännande och förtroendeingivande att jag inte upplevt någon liknande terapeut trots många år av besök hos olika terapeuter. Det är väldigt enkelt att öppna sig på djupet tack vare den varma och inbjudande atmosfär som man känner omkring Jennifer och som man själv blir omfamnad av under sessionen. Detta tillsammans med de personliga yogaövningarna gör att man känner sig stärkt både fysiskt och psykiskt.
Jag kan varmt rekommendera Jennifer om du vill ta hand om dig själv, få redskap att komma vidare och investera i ditt framtida mående.”

”Jag blev så glad när jag fick göra en MediYoga – Terapeutisk session hos Jennifer. Jag fick berätta om mig själv, mina psykiska och fysiska problem. Vi gick gemensamt igenom min situation. Jennifer är fantastisk lyssnare! Genom frågor identifierade vi orsaker och samband till rådande obalanser. Jag märkte inte var tiden tog vägen. Sen fick jag mediyoga program, som passade mig bra. I en månad nu har jag tränat hemma och det har fungerat utmärkt. Även lärde jag mig att hantera ett plågande problem, så kallat ”Restless legs” med hjälp av eget yoga program. Varmt rekommenderar jag Jennifer.”

”Jennifer är fantastiskt inkännande och bra på att formulera det hon hör och ser på ett fint sätt. Trots min ålder och att jag länge analyserat och utvecklat mig själv, fick jag nya insikter och lärde mig nya saker. Jag kan verkligen rekommendera en session med Jennifer!”

”Uppskattar mycket att jag fick möjlighet att komma på en session hos Jennifer. Tyckte vårt möte var givande, hon är lätt att prata med och hade förmågan att ”se in i mitt liv”. Också en ödmjuk känsla av förståelse hur livet har påverkat mig. Uppskattar att hon gav mig ett eget yoga-program, med övningar som passar mig. Rekommenderar verkligen Jennifer.”

”Jennifer fick mig att känna mig välkommen, bekväm och avslappnad i alla frågor som vi gick igenom. Som om vi känt varandra väldigt länge. Jennifer är glad, lättsam och man blir sedd och hon förklarar bra så det är inga problem att förstå. Yogaövningarna som Jennifer gav mig har börjat ge resultat och jag ser fram emot när jag har kommit igång med det fullt ut. Med den kunskapen som Jennifer har i både kroppsligt och själsligt kunnande, så kan jag känna mig säker på att det ger ett gott resultat.
Jag rekommenderar Jennifer varmt.”

”Sessionen med Jennifer var väldigt välgörande för mig. Ibland kan det var svårt att identifiera vad som är i obalans, man bara känner att något inte är helt okej. Jennifer har en förmåga att genom rätt frågor snabbt identifiera obalanserna och samtalet i sessionen gav mig många insikter om mig själv. Yogaövningarna som Jennifer gav mig var ”spot on”, dels på mitt känsloliv och dels på mina fysiska besvär. Sessionen har hjälpt mig att komma vidare. Kan varmt rekommendera Jennifer.”

”Jennifer har stor kunskap både vad gäller kroppen och sinnet. Hon gick lugnt och metodiskt tillväga under vår session och var lyhörd och inkännande. Jag kände stort förtroende för Jennifer från första stund. Jag kan varmt rekommendera Jennifer.”