Meditation

Meditation kommer från latinets ”meditare” som betyder föras mot mitten, mot centrum. Det är en uråldrig teknik som går ut på att gå in i ett tillstånd av fullständig avslappning, koncentration och upplysning. Meditation är med andra ord en systematisk använd psykisk och kroppslig teknik som innebär fokusering och koncentration kombinerad med avslappning. Vi erbjuder vägledd meditation både i grupp och individuellt. 

Mindfulness - Medveten närvaro är en urgammal österländsk teknik som går ut på öva sig i att vara medvetet närvarande i nuet, istället för att hela tiden leva mitt i tankeströmmen av minnen och farhågor kring framtiden - alla ”borden” och ”måsten” och alla tankar om vad andra kan tänkas tänka om en. I de vägledda meditationerna ingår mindfulness.

Just nu erbjuder vi endast meditation och mindfulness i form av workshop. Men självklart så erbjuder vi även privata meditationer både individuellt och i grupp. Så samla ihop din familj och dina vänner eller varför inte dina arbetskollegor och boka in ett tillfälle. 
Under 2022 så kommer en 10-veckorskurs i mindfulness att startas. Kontakta Jennifer för intresseanmälan.
Läs mer om meditation/mindfulness eller kontakta oss för mer info.

Andning

Att andas är att leva.  Andningen är den viktigaste funktionen i kroppen eftersom att alla andra funktioner är beroende av den. Vi praktiserar flertalet olika andningstekniker för att medvetandegöra andningen och dess positiva effekter för kropp och sinne samt för att än bättre kunna tillgodo se oss praktiseringen genom yogan.
Läs mer om andning och olika tekniker eller kontakta oss med just dina frågor.